Mergi la conţinutul principal
0

Unde il intalnesti pe sommelier

In general in saloanele marilor restaurante, la nivelul restaurantelor asa-zis clasice, in restaurantele cu multe stele sau renumite. Cateodata, din ce in ce mai des, intr-un bistrou (mic magazin) de vinuri, versiune moderna a winstuburilor alsaciene, intr-un restaurant cu mai putine pretentii, dar unde servirea a vinurilor reflecta grija pentru o selectie de calitate, in diferite regiuni viticole.

Oriunde se simte nevoia serviciilor unui specialist in vanzarea vinurilor. Prin urmare, veti intalni un sommelier atat in boutiquri (micile magazine) de vinuri, dar si in animatia marilor magazine de distributie. Sommelier, sommelier-pivnicer, sef de sala sommelier, toti uniti prin dragostea pentru vin.

Sommelierule, cine esti tu?
Un om de legatura, caruia ii plac oamenii, stapan pe sine, stiind sa-si reprime trairile, ascunzandu-si oboseala si propriile griji. Atent, ascultandu-i pe ceilalti, sigur, cu gesturi profesioniste, rapid, organizat, vigilent si sobru.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.

Featured Posts

Contact info

Dedicat celor care doresc să-și însușească cultura vinurilor, alături de cunoștințe esențiale despre tipurile de vin și asocierea acestora cu preparatele culinare, cursul de somelier stă la baza pregătirii pentru a profesa în industria HoReCa si in vanzari.